Fura lány a szomszédból

Fura lány a szomszédból

Vagina Pillows and More

2017. november 05. - Fura lány

Mi az? Sokféle anyagban és formában kapható, Hollandiából jön és rettentő izgatottan várom a postást, hogyha rendelem?

Nincs meg, mi?

Vagina Pillows and More.

Az utóbbi időben az egyik kedvenc készítőm lett, mert mindig előrukkol valami jópofa formával, én meg mindig is fogékony voltam az átlagtól eltérő és meghökkentő dolgokra. Mondjuk ez a blogomon is látszik.

Úgy látom, ezzel nem vagyok egyedül, mert elég sok csoporttag jelentkezett már a Facebook csoportjába vagy vásárolt tőle Etsyn. Ráadásul senkit nem hagynak hidegen, mert többször is megkérdezték, biztos kényelmesek-e ezek a sztenderdtől eltérő minták.

Örömmel jelentem: igen!

Kimberly Hudgeons, a Vagina Pillows and More tulajdonosa 2016 februárjában kezdett betéteket varrni kézzel(!!!). Korábban próbálkozott kínai betétekkel, mert akkor még nem volt lehetősége jó készítők munkáig megvásárolni, illetve varrógépe sem volt; úgyhogy nekiállt felhasználni mindent, ami alkalmasnak tűnt. 2016. októberében ajándékba kapott egy varrógépet, és autodidakta módon megtanulta használni. Hamarosan egy betétes csoportban bemutatta pénisz formájú betétjét, mire az emberek érdeklődni kezdtek a munkái iránt. Ekkor elhatározta, hogy megnyitja boltját. Élete egyik legjobb döntésének tartja (amivel én is mélységesen egyetértek).

Feltételezem, elég sokatokat érdekel, honnan is jött ez a furcsa név. Egyszer készített magának egy 15 inch (kb. 38 cm) hosszú betétet, és kicsit túlszámolta a szükséges rétegek számát, így a betét inkább hasonlított egy párnára, mint egy betétre. És amikor azon gondolkodott, milyen nevet is kéne adnia a boltnak, eszébe jutott az eset. Így lett Vagina Pillows and More. (Vagina párnák és mások)

 

Betétjeihez sokféle anyagot használ, csak pár példa: pamut, bambusz, minky. Nedvszívó rétegnek bambusz-kendet flízt használ, a hátulja legtöbbször antipill (thermo flíz), néha softshell.

Kimberly nemcsak betéteket készít; kaphatók nála kehelyalátétek, scrundies, kötött sálak és alvó maszkok.

 

Szóval visszatérve a kérdésre, miszerint ezek a különleges formák ugyanolyan kényelmesek lehetnek-e, mint „sztenderd” társaik. Ugyanúgy, ahogy az átlagos, eldobható betétre inkább hajazó modellek közül sem jó mindegyik fajta mindenkinek, úgy igaz ezekre is. Sok függ a fehérnemű méretétől: egy szélesebb bugyihoz tökéletesen passzol az itt látható szellem; egy keskenyebbnél viszont lehet kényelmetlen. Viszont a tölgyfaleveles egy hagyományos bugyihoz mindenképpen tökéletes és soha semmi kényelmetlenséget nem okozott.

A betétek közt vannak vékonyabbak és vastagabbak; én mindenképpen meg vagyok elégedve vele. A közepesen erős vérzésre való betétek abszolút észrevehetetlenek és puhák. Viszont érdekes módon van egy vastagabb tisztaságim is, ami ebben a cudar időben tök jól jön. Felfázásra hajlamosaknak jó szívvel ajánlom.

 

Ugyan én nem próbáltam még az általa készített bugyikat (scrundies), de ránézésre és tapintásra abszolút kellemes és puha, illetve beszámolók alapján baromi kényelmes.

Lehet venni nála RTS (Ready to ship) dolgokat, de kérésre is szívesen készít dolgokat. A Facebook csoportjában (https://www.facebook.com/groups/VagPillowsandMoreCSP/) és az Etsy boltjában (https://www.etsy.com/ie/shop/VaginaPillowsAndMore?ref=search_shop_redirect) pedig megtalálhatjátok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furalanyaszomszedbol.blog.hu/api/trackback/id/tr1813185272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása