Fura lány a szomszédból

Fura lány a szomszédból

Lalilalilali… avagy a Lalicup

2018. február 04. - Fura lány

Tudom, hogy az utóbbi időben jól eltűntem, de a középkorba teleportáltam és egészen idáig nem találtam a visszautat… University life… Na, de most visszatértem, úgyhogy következzék a kelyhek Jolly Jokere: a Lalicup.

A Lalicup az első Szlovéniában gyártott kehely, az ötletgazda Mateja Kalin. Amennyiben érdekel a kehely története, itt olvashattok róla bővebben: https://lalicup.com/nasa-zgodbica/

Öt színben elérhető: kék, zöld, piros, fekete és átlátszó. Magyarországon beszerezhető az Emilláról:

http://emilla.me/sct/699644/Lalicup-Szloveniabol

Itt láthatjátok a méreteket:

 

(Képek forrása: https://lalicup.com/kosarica/velikosti-skodelic/#!)

 

Nem véletlen, hogy az intimkelyhes csoportunk nagy kedvence, és az sem, hogy az esetek többségében ezt ajánljuk kezdő kehelynek. Közepesen kemény, ami kiindulási alapnak tökéletes: a legtöbb nőnek jól működik; ha összeroppantja a hüvelyizomzat, akkor keményebb kelyhet lehet keresni, ha pedig görcsöl tőle, akkor biztos, hogy puhább kehely kell.

Az oldala bordázott, ami nagy segítség, ha a C-hajtást alkalmazzuk.

 

Három méret kapható: S, M, L. Mindhárom alkalmas lehet magas, közepes és alacsony méhszájhoz is, a nagy méret okozhat gondot nagyon alacsony méhszáj esetén.

A szárában könnyű megkapaszkodni, és mivel elég vékony, nagyon keveseket zavar. Vékony fala miatt tökéletes lehet tinédzserek számára is.

Igazából tényleg nagyon nehéz lenne rosszat mondani róla. Természetesen egyetlen kehelyről sem állítható biztosan, hogy beválik, de ha nem tartozol azok közé, akik nagy súlyokkal dolgoznak vagy éppen extrém görcsölősek, akkor bátran ajánlom első próbálkozásnak.

 

Köszönöm a szakmai segítséget Sarkadi Ellának!

A bejegyzés trackback címe:

https://furalanyaszomszedbol.blog.hu/api/trackback/id/tr1113634198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása