Fura lány a szomszédból

Fura lány a szomszédból

Lamazuna cup

2018. február 10. - Fura lány

 

Mint tudjátok, amennyire lehet, igyekszem környezetbarát módon élni, de nálam több okból is kizárt, hogy házilag készítsek el olyan dolgokat, mint kézkrém, fogkrém, szappan és társai. Egyrészt idő- és affinitáshiány, másrészt nem bízom abban, hogy ugyanazt a minőséget kapom, mintha egy erre szakosodott gyártó termékét vásárolom meg. Mivel különösen rosszak a fogaim, biztosan nem fogok rajtuk kísérletezni. Ezért keresek olyan gyártókat és kézműveseket, akik megfelelő minőségű termékeket tudnak nyújtani a lehető legkörnyezetbarátabb módon. Ilyen ígéretes cég számomra a Lamazuna is, aminek több termékét is górcső alá fogom venni, köztük a száraz fogkrémüket, a száraz dezodort és a sampont. Cruelty free (azért azt vegyük figyelembe, hogy az orvosi szilikont sajnálatos módon minden esetben tesztelik állatokon, csak ezt a szilikongyártó cégek intézik), vegán és nagyon figyelnek a csomagolásra. De erről majd a következő bejegyzésben, most jöjjön a kehely.

A Lamazuna cup két méretben is kapható, Magyarországon a Ecco-verdénél elérhető, akár ingyenes postával. (Tudom, hogy maga a cég nem magyar.) Itt a link hozzá:

https://www.ecco-verde.hu/lamazuna/cup-feminine-menstruacios-toelcser?gclid=Cj0KCQiAnuDTBRDUARIsAL41eDplmIEhJLNvNnbXVdAXPpBfKJ2WbbI6eBvhrxvYvT3XYzppMbVlBgYaAnfoEALw_wcB

Ami elsőre feltűnt, hogy nagyon puha. A nagy méret a legpuhább kehely, amivel valaha találkoztam. Pontosan ezért ajánlom olyanoknak, akik extrém görcsökkel küzdenek, illetve hajlamosak húgyúti fertőzésekre. Hátulütője, hogy erős hüvelyizomzat esetén nehezen nyílhat, vagy összeroppanhat. Persze ez nem evidens, nekem is meglepően könnyen kinyílt.

Itt a mérettáblázat:

 

1-es méret

2-es méret

kapacitás

23 ml

30 ml

átmérő

42 mm

46 mm

hossz

47 mm

52 mm

 

Alacsony, közepes és magas méhszájhoz egyaránt alkalmas lehet, de nagyon magas méhszájnál okozhat problémát a levétele. Nekik inkább a Mermaid cupot ajánlom, amiről a következő bejegyzésben fogok írni.

 

Mind a formája, mind a szára egyedi, ezért is voltam baromi kíváncsi, mennyire működőképes. Azt kell mondanom, hogy valamit nagyon eltaláltak. A szárában könnyű megkapaszkodni, könnyedén kinyílt és könnyű volt kivenni. Egy nagy előnye a puha kelyheknek, hogy kiszedéskor véletlenül sem fog újrakeletkezni a vákuum, így még könnyebb a kivétele, és biztosan fájdalommentes.

 

 

Tudom, hogy ez egy mellékes információ, de a tatyója baromi jó. Masszív, nem sajnálták belőle az anyagot és tényleg tökéletes a tárolásra.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://furalanyaszomszedbol.blog.hu/api/trackback/id/tr8513636358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása