Fura lány a szomszédból

Fura lány a szomszédból

Loulou

2018. február 17. - Fura lány

Egy újdonságot szeretnék nektek bemutatni: a francia Loulou-t, ami mostantól elérhető az Emilla webshopjában ajándék türkiz színű betéttel.

http://emilla.me/spl/892528/Loulou-Cup-Franciaorszagbol

Vegán termék és állatkísérletmentes; papírdobozban fehér pamuttáskával érkezik a vásárlóhoz.

Mérettáblázat:

 

kisméret

nagyméret

Átmérő

42 mm

46 mm

kehely mérete szár nélkül

45 mm

50 mm

szár mérete

25 mm

20 mm

kapacitás

25 ml

30 ml

 

Szóval maga a kehely a közepes keménységűek közt a puhábbak közé tartozik. Nem olyan kemény, mint Fleur, de nem olyan puha, mint a korábban bemutatott Lamazuna, ezért könnyebben nyílik. Ez is jó választás lehet azoknak a nőknek, akiknek erősek a menstruációs görcsei, esetleg nyomják a keményebb kelyhek.  A kis méret keményebb a nagynál, ahogy a képen is látszik.


Mindhárom méhszájmagassághoz működhet, és egy jó hír a vándorló méhszájú nőknek, hogy kifordítva is tökéletesen használható. Ez azért fontos, mert akinek hol lent, hol fent van a méhszája, annak meggyűlhet a baja a szárral: ha lent van, akkor zavaró, de nem vághatja le, mert ha feljebb megy, akkor nem tudja leszedni.

A szára is abszolút kényelmes: puha, ezért nem zavaró; kialakítása és bordázottsága miatt könnyű benne megkapaszkodni.  Ráadásul a léglyukai is nagyok, így könnyű megszűntetni a vákuumot.

Igazából az egyik legjobb kehely, amivel találkoztam: nemcsak praktikus és kényelmes, hanem nagyon szép türkiz színe is van. Úgyhogy bártan ajánlom kezdő kelyhezni vágyóknak is.

A bejegyzés trackback címe:

https://furalanyaszomszedbol.blog.hu/api/trackback/id/tr5013676362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása