Fura lány a szomszédból

Fura lány a szomszédból

Mermaid cup

2018. február 24. - Fura lány

Ahogy az előző, lamazunás bejegyzésemben ígértem, mára egy újabb kifejezetten puha kelyhet hoztam bemutatni. Ismétlésként: a puha kelyhek főként olyan nőknek ajánlottak, akik nagyon görcsölősök, esetleg húgyúti fertőzésre hajlamosak. De természetesen másnak is jók lehetnek, de az erős hüvelyizomzat összeroppanthatja.

Szóval a Mermaid cupot Malajziában tervezték, Kínában készítik japán orvosi szilikonból. Szóval egy igazi távol-keleti egzotikum. Csak innen rendelhető jelenleg:

http://cottonmermaid.com/

Szóval puha kehely… vagyis az első verzió puha, most kezdte el forgalmazni a keményebb verziót, de arról még nem tudok írni, mivel még úton van hozzám. Majd egy következő alkalommal.

Ez is két méretben kapható, viszont brutális színválasztéka. Amikor rendeltem, választani is alig tudtam… úgyhogy nyugodtan vessetek egy pillantást a linkelt oldalra.

Itt a szokásos mérettáblázat:

 

 

1-es méret

2-es méret

Kapacitás

16 ml

20 ml

Átmérő

42 mm

46 mm

Teljes hossz

76 mm

80 mm

szár hossza

24 mm

24 mm

 

Ahogy a képen is látszik, a kehelytest szépen mintázott. Funkciója nincs, de jót tesz a szemnek. Léglyukai nagyok, különösen szépen eldolgozottak, ezért könnyű őket tisztítani. A szára nem túl nyúlós és könnyű a bogyókban megkapaszkodni. És ahhoz képest, mennyire puha, elég könnyen nyílik.

 

Méretei miatt inkább közepes és magas méhszájjal rendelkező nőknek ajánlom; akiknek alacsonyabban van, inkább a Lamazunát ajánlom, amiről az előző bejegyzésben olvashatsz.

A kehely minden esetben egy szivárvány színű táskában érkezik, semmi felesleges műanyag (kivéve persze a borítékot, amit elkerülni nem lehet). A postaköltség miatt talán érdemesebb közösen rendelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://furalanyaszomszedbol.blog.hu/api/trackback/id/tr6713640352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása