Fura lány a szomszédból

Fura lány a szomszédból

Her Rythm

2018. február 12. - Fura lány

Szeretnék bemutatni nektek egy új, ausztrál betétmárkát, amibe első látásra beleszerettem: Her Rythm. Különleges mintái és formája egyből meggyőztek arról, hogy nekem igenis megéri a világ másik feléről rendelni.

Itt találhatjátok az Etsy shopját:

https://www.etsy.com/au/shop/HerRhythm?ref=l2-shopheader-name

Facebook oldala és csoportja is van:

https://www.facebook.com/groups/162852077650293/

https://www.facebook.com/HerRhythm/

Nyugodtan fel lehet keresni egyedi kérésekkel is.

Benne vagyok pár betétes csoportban, hátha találok gyöngyszemeket, és a Her Rythm határozottan az. A képeken láthatjátok, mennyire szép anyagokat használ. Mindenféle méretben lehet tőle rendelni, így egy rutinos betéthasználó már konkrét kérésekkel is fordulhat hozzá, a kezdőknek pedig lehetőséget nyújt a kísérletezésre.

Számomra nagyon kényelmes a viseletük. A tisztasági betét tényleg csak tisztasági, így ha valakinek erősebb a folyása, inkább ajánlom a gyenge vérzésre valót, amiben nedvességzáró réteg is van. Ez is nagyon kényelmes és vékony mindennapi használatra is.

Kipróbáltam ezen kívül közepes és erős vérzés készült betéteket is, és ezekkel is tökéletesen elégedett vagyok. Egésznapos használatra is tökéletesen alkalmasak és kényelmesek voltak.

A távolság és a postaköltség miatt leginkább olyanoknak ajánlom, akik szeretnek kísérletezni és új márkákat kipróbálni, nekik viszont nagyon. Illetve megéri többen összeállni, hogy a postaköltségen spóroljatok.

Persze, ha valaki Ausztráliában lakik, ki ne hagyja!

És akkor következzék pár szó a készítőről és a munkáiról:

Anneli Jane-t az anyukája tanította meg varrni. Hat évvel ezelőtt, amikor a kisfia megszületett, rájött, nem akar műanyag pelenkát használni, ezért egy kis kutakodás után vett egy flanel inget és elkészítette élete első mosható pelenkáját. Sok gyakorlás és kísérletezés után saját boltot nyitott, amit válása után, két évvel ezelőtt bezárt. Egyébként kihasznál minden alkalmat arra, hogy alkosson akkor is, ha drágábban jön ki, mintha megvenné. Amikor a kislánya megszületett, készített pelenkát, játékokat, szoptatós párnát meg mindent, amire egy kisbabának szüksége lehet. Ezen kívül varrt már tablettokot, pénztárcát, párnahuzatot és sminktáskát.

(A képen a készítő, Anneli Jane és kislánya látható)

És hogy miért váltott mosható betétekre? Amiért sokunk: sokkal környezetbarátabb az eldobható verziónal, kényelmesebb és szebb. De ami a legfontosabb: szeretné segítsen megváltoztatni a nők menstruációhoz való hozzáállását. Hiszen a legtöbbünk tapasztalata az, hogy a menstruáció egy szégyenletes, titkolni való dolog. És ezt nagyon jól bizonyítja a magyar szó rá: havibaj. Mindenesetre Anneli Jane úgy gondolja, hogy egy mosható betét meg tudja változtatni a hozzáállásunkat, hiszen egy különleges dolog, és szórakoztató, hogy napról napra újabb mintát és színt választhatunk, ami tükrözi a hangulatunkat.

 

Elsősorban természetes anyagokkal dolgozik, de néha használ szintetikus anyagokat is. Egyaránt figyel a minőségre és a szép mintákra, és már a textilfestéssel is kísérletezik. Amivel találkozni lehet nála: pamutvászon, pamut jersey, pamut és bambusz velúr, illetve minky. Nedvszívó rétegnek bambusz flízt használ, a vízzáró réteg PUL, az alja pedig pamutvászon vagy mikróflíz.

Szóval aki teheti, tegyen egy próbát a Her Rythm termékeivel.

A bejegyzés trackback címe:

https://furalanyaszomszedbol.blog.hu/api/trackback/id/tr5013659002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása